Més futbol

La plantilla del Racing no veu “apropiat” sotmetre’s als tests

2a divisió. Consideren que, si no n’hi ha per tothom, no toca que es reparteixin entre els clubs de futbol

La plantilla del Racing de Santander, a més del cos tècnic i el director esportiu de club càntabre, han emès un comunicat en què asseguren que no és “apropiat” sotmetre’s als tests del coronavirus, “quan no n’hi ha prous per a les persones que treballen en primera línia per frenar la pandèmia.”

Els integrants del Racing asseguren que la seva prioritat és “disputar els onze partits que resten” i acabar la temporada, “mirant d’aconseguir la permanència en el terreny de joc”, però demanen fer-ho quan no suposi cap risc per a la seva salut ni per la dels seus familiars.

Els futbolistes i tècnics del Racing afirmen, això si, que si tenen “l’obligació” de realitzar els test no s’oposaran, per no perjudicar el seu club.

La notícia, en tot cas, suposa un nou entrebanc per al pla acordat per LaLiga i el CSD de cara a reprendre les competicions de primera i segona divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)