Internacional

L’Eredivisie es cancel·la sense campió ni descensos

Definitiu. La federació dels Països Baixos i els clubs prenen la decisió després que el govern prohibís la celebració d’actes multitudinaris fins, com a mínim, l’1 de setembre

La temporada 2019/20 de l’Eredivisie no s’acabarà. Quedarà tancada a nou jornades del final, sense ascensos ni descensos, ni campió. Així ho ha decidit la Real Associació Neerlandesa de Futbol (KNVB), juntament amb els clubs.

La decisió arriba després de la prohibició, anunciada dimarts pel primer ministre de país Mark Rutte, de celebrar esdeveniments multitudinaris, entre ells el futbol, fins a l’1 de setembre, com a mínim. Davant d’aquesta decisió els clubs holandesos s’han vist obligats a buscar un acord perquè la temporada no tingués validesa.

L’Ajax i l’AZ Alkmaar, que estaven empatats a punts al capdavant de la classificació, s’han quedat, doncs, sense saber quin dels dos seria el campió. En l’altre costat, els més beneficiats són el RKC Waalwijk, l’ADO Den Haag i el Fortuna Sittard. Els dos primers haurien caigut a segona divisió en cas d’haver valgut els resultats de l’actual classificació, i el tercer hauria jugat el play-out per mirar de salvar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)