Internacional

L’Everton horroritzat amb Moise Kean

Premier League. El club anglès mostra la seva disconformitat amb la festa del seu davanter en ple confinament i no descarta prendre mesures disciplinàries

L’Everton ha demanat disculpes per l’actitud del seu jugador Moise Kean. El davanter es va saltar les normes de confinament per a fer una festa amb dones. , i ha afirmat que està “horroritzat” pel comportament del futbolista italià d’ascendència ivoriana.

El davanter del conjunt de Liverpool es va delatar a si mateix després de compartir dissabte a través d’una xarxa social imatges de la festa que va fer a la seva casa de Cheshire. En elles es poden veure escenes amb noies amb les quals ballava i es divertia.

L’Everton ha reaccionat avui amb un comunicat oficial emès a la premsa en el qual expressa la seva total disconformitat amb Kean, contra qui podrien prendre mesures disciplinàries.

“L’Everton està horroritzat en assabentar-se d’un incident en el qual un jugador del primer equip va ignorar l’orientació del govern i la política del club en relació amb la crisi del coronavirus. El club ha expressat enèrgicament la seva decepció al jugador i ha deixat clar que tals accions són completament inacceptables”, indica en el comunicat.

“Les persones increïbles que treballen en el NHS (servei de salut) mereixen el major respecte pel seu ardu treball i sacrifici. La millor manera de mostrar-los respecte és fent tot el possible per a protegir-los”, conclou la nota de l’Everton.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)