Més futbol

Ronaldinho: “Mai hauria imaginat que passaria per una cosa així”

Primeres declaracions. El brasiler assegura que es va veure sorprès en veure que els documents que presentava per entrar al Paraguai eren il·legals

Ronaldo de Assis Moreira, Ronaldinho, ha fet les primeres manifestacions des que, el 7 d’abril, compleix presó domiciliària a l’hotel Palmaroga d’Asunción, la capital del Paraguai. L’exfutbolista ha parlat per a un diari paraguaià, l’ABC Color. “Vaig rebre un cop molt dur, mai m’hauria imaginat que passaria per una situació així. Tota la vida he buscat arribar a el més alt nivell professional i portar alegria a la gent amb el futbol”, ha respost en ser preguntat sobre com es va sentir el dia que li van anunciar que no podia tornar a Brasil i que havia de quedar pres.

Quant als motius que el van portar al Paraguai, Ronaldinho es justifica: “Tot el que fem és en virtut de contractes gestionats pel meu germà, que és el meu representant. En aquest cas, vam venir per participar a la inauguració d’un casino en línia i per al llançament del llibre ‘Craque da Vida’.” En la mateixa línia, assegura que, tant ell com el seu germà, es van quedar “totalment sorpresos” en saber que els documents amb els que havien entrat al Paraguai no eren legals. “Des de llavors la nostra intenció ha estat col·laborar amb la justícia per aclarir els fets”, hi ha afegit.

Preguntat sobre quin tracte li van donar els altres reclusos durant els 30 dies que va passar a la presó, l’exblaugrana només té paraules d’agraïment: “Tothom m’ha rebut amb amabilitat. Jugar a futbol, autògrafs , fotos, és part de la meva vida i no tindria cap motiu per deixar de fer-ho, molt més amb persones amb les quals estava vivint un moment difícil.”

Per altre banda, Ronaldino no amaga el seu desig que el seu cas es resolgi al més aviat: “Esperem que puguin utilitzar tot el que aportem i que puguem sortir d’aquesta situació amb la màxima brevetat possible.” L’astre brasiler també ha repassat els seus grans moments a futbolista i, entre ells, la seva etapa com a jugador del FC Barcelona: “Va ser un moment màgic. Conquerir una Champions League amb el Barça va ser una cosa molt especial. El club venia d’uns anys dolents i tornar a conquerir alguna cosa important va ser especial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)