Més futbol

La RFEF, d’acord amb l’Athletic i la Real en què la final de copa es jugui amb públic

Futbol. Comunicat de l’organisme presidit per Rubiales per respondre afirmativament la petició dels dos clubs bascos

La federació espanyola (RFEF) comparteix el desig de l’Athletic Club i la Real Sociedad, els equips finalistes de la copa, de disputar la final d’aquesta competició quan les circumstàncies sanitàries i esportives permetin celebrar-la oberta al públic i amb la presència de les dues aficions. Així ho ha expressat en un comunicat que s’ha fet públic unes hores després del que Jokin Aperribay i Aitor Elizegi, els presidents de la Real i l’Athletic, han emès sol·licitant, precisament, a la RFEF que la final , ajornada de la seva primera data, 18 d’abril, per la pandèmia de COVID-19, se celebri amb públic.

“La RFEF agraeix la decisió i la petició mancomunada de tots dos clubs i articularà els mecanismes reglamentaris necessaris perquè la final de copa es disputi com a competició oficial en el moment oportú durant l’any 2020 o el 2021 i sempre abans que es disputi la final de la temporada 2020/2021. La RFEF ha de fixar, de comú acord amb la Real Sociedad i l’Athletic Club, la data més convenient”, es pot llegir en el comunicat de l’organisme presidit per Luis Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)