1a divisió

El Valladolid retorna la part proporcional dels abonaments des de la jornada 28

1a divisió. El club castellà prepara un sistema que permeti rebre la quantitat corresponent als partits no vistos o bé acumular-la quan sigui permesa la presència de públic

El Real Valladolid ha anunciat que tornarà als seus abonats la part proporcional dels partits restants que es disputin a l’estadi de Zorrilla a partir de la jornada 28 i que ultima un sistema que permetrà, o bé rebre la quantitat corresponent d’aquesta temporada o acumular aquest import com a descompte en la renovació de l’abonament per a la següent.

El club castellà ho ha comunicat des del seu web després de subratllar que “mitjançant el protocol de retorn als entrenaments i a la competició” en el millor dels casos aquesta es reprendrà “a porta tancada”. A més, l’entitat ha precisat que no entén “un futbol sense espectadors”, però assumeix que és “imprescindible” garantir la seva seguretat i salut en aquests moments.

Finalment, el Valladolid vol fer constar el seu “agraïment” als abonats que han manifestat la seva voluntat de renunciar a la devolució com “una forma d’ajuda a la institució”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)