Internacional

Deu positius a la primera i la segona divisió d'Alemanya

Bundesliga. No es coneix la identitat dels afectats ni els seus clubs

La Lliga Alemanya de Futbol (DFL) ha comunicat que en la primera i la segona Bundesligas s’han registrat deu casos de coronavirus, després que es realitzessin 1.724 test entre futbolistes, tècnics, fisioterapeutes i altres persones properes als equips. No s’han fet pública la identitat dels afectats, ni els clubs als quals pertanyen.

El Colònia, de la primera Bundesliga, ja va informar divendres passat de tres positius, dos d’ells de jugadors, en la primera sèrie de test realitzats. La DFL no ha informat de quins són els altres clubs afectats pels altres set casos. De fet, els clubs han estat instats per la DFL a prescindir d’informar per separat dels resultats dels test i esperar una comunicació unificada. Tot i això, el Colònia ha comunicat que, després de consultar amb la DFL, en la segona sèrie de test no hi havia hagut cap positiu entre els seus professionals.

Abans, nou clubs de la primera Bundesliga havien comunicat oficialment els resultats de la primera sèrie de test i l’Eintracht Frankfurt també dels resultats de la segona sèrie. A més, segons informacions recollides per la revista Kicker, tampoc hi va haver positius en la primera sèrie al Bayern, el Wolfsburg, el Hoffenheim, el Magúncia, el Fortuna Düsseldorf i el Paderborn. El Augsburg, el RB Leipzig i el Borussia Mönchengladbach no van respondre a l’enquesta de Kicker.

Els plans per reprendre la Bundesliga contemplen dues sèries de test per setmana i, en cas que es presentin positius, les persones afectades són enviades a quarantena. Un altre dels pilars de el pla és un aïllament dels equips en concentracions en hotels sota condicions de quarantena a partir d’el moment en que reprenguin els entrenaments en grups.

Els clubs de la primera i segona Bundesligas esperen que dimecres, en la reunió de la cancellera Angela Merkel amb els primers ministres dels 16 estats federats, es doni llum verd per reprendre la temporada a partir de el pla presentat per la DFL.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)