Internacional

L’Hertha separa Kalou de l’equip per violar les regles contra la COVID-19

Bundesliga. El futbolista ivorià ha mostrat en un vídeo com es salta les normes de prevenció contra el coronavirus

L’Hertha de Berlín ha separat de l’equip Salomon Kalou després que el jugador violés de manera evident les regles contra la pandèmia del coronavirus i documentés el seu comportament en un vídeo que va fer circular a internet. “Salomon Kalou ha violat les regles internes del club amb seu vídeo i ha mostrat un comportament que no és adequat a la situació i que va en contra de les normes fonamentals de comportament”, diu el comunicat del club alemany.

El vídeo mostra com el futbolista ivorià dóna la mà a diversos companys i com irromp en una sala on Jordan Tourunarigha està sent sotmès a un test de coronavirus i fa cas omís de la petició d’abandonar el lloc on no han d’estar més de dues persones.

El director administratiu de l’Hertha, Michael Preetz, ha manifestat que Kalou no només ha causat un gran mal al club berlinès sinó que “enmig d’una discussió pública sobre una represa de la temporada i del paper del futbol professional en la societat, ha donat la sensació que hi ha jugadors que no es prenen seriosament el coronavirus.”

La Lliga Alemanya de Futbol (DFL) s’havia pronunciat abans sobre el cas i havia exigit “tolerància zero” per part de l’Hertha. Encara que no està clar quant durarà la suspensió de Kalou, és probable que signifiqui la fi de la seva carrera a l’Hertha, ja que el seu contracte venç el 30 de juny i no hi ha intenció de renovar-lo per part del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)