1a divisió

La plantilla de l’Eibar demana “garanties”

1a divisió. En un comunicat, els jugadors i el cos tècnic de l’equip guipuscoà mostren el seu temor a contraure o bé contagiar la Covid-19

En un comunicat, la plantilla i el cos tècnic de l’Eibar han demanat “garanties” i “responsabilitat” davant el temor de contraure i contagiar la Covid-19 jugant a futbol. A més, han expressat la seva posició respecte a l’inici de la competició, a escassos dies que comencin els entrenaments. “Tenim por a iniciar una activitat en la qual no podrem complir la primera recomanació de tots els experts, el distanciament físic. Ens inquieta que, per fer el que més ens agrada, puguem contagiar o bé infectar els nostres familiars i amics. I, fins i tot, contribuir a un nou brot de l’epidèmia, amb les terribles conseqüències que això comportaria per a tota la població”, manifesten.

La plantilla i el cos tècnic, capitanejat per José Luis Mendilíbar, de l’equip basc opina que: “El primer ha de ser la salut de tots i és moment que aquesta idea prevalgui amb fets, no únicament amb paraules. Només amb aquesta premissa clara tindria sentit tornar a la competició. Demanem garanties. Exigim responsabilitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)