Internacional

La Bundesliga, preparada

Futbol internacional. El govern alemany donarà llum verd al pla sanitari plantejat per la lliga alemanya. La cancellera Merkel ha de segellar avui l’acord amb els estats federats

Els tres positius a les files del Colònia, el dos en el Borussia M’Gladbach i l’escàndol generat entorn del directe de Salomon Kalou des del vestidor del Hertha no posen en perill la represa de la Bundesliga. El govern alemany donarà llum verd avui al pla sanitari plantejat per la lliga alemanya (DFS) i, per tant, la Bundesliga es reprendrà el 15 de maig. Així ho va anunciar ahir l’agència Reuters, que parla d’una “probabilitat molt alta” i dona pràcticament per fet l’acord entre Merkel i els lands. Una informació que també reforça el diari Bild, que apuntava en la mateixa direcció. La reunió es farà avui o tot indica que hi haurà acord entre la cancellera Angela Merkel i els dirigents dels estats federats que tenen un gran pes en qüestions sanitàries.

El retorn de la competició permetrà acabar el curs de forma regular a Alemanya abans del 30 de juny. Queda per decidir, però, si el curs es reprendrà on es va deixar (en la jornada 26) o bé se seguirà el calendari inicial, que per al cap de setmana del 15 de maig preveia la disputa de la 34a jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)