Internacional

Missatge d’agraïment de Ronald Koeman

Futbol internacional. El seleccionador holandès confirma que ja està molt recuperat del cateterisme que li van fer diumenge passat

Ronald Koeman va deixar el món del futbol amb l’ai al cor quan el passat diumenge va ingressar d’urgència a l’hospital d’Amsterdam per un problema cardíac. L’heroi de Wembley i actual seleccionador d’Holanda va sotmetre’s un cateterisme cardíac i ara ja està a punt de rebre l’alta mèdica. Després de l’ensurt, Koeman ha volgut tenir paraules d’agraïment per totes les persones i clubs que s’han preocupat per ell. “Quin ensurt em vaig endur el cap de setmana passat. Jo, però sobretot la família i els amics. Afortunadament els metges de l’hospital AMC em van ajudar ràpidament i de forma fenomenal. Els estic molt agraïts. Arran d’aquest esdeveniment t’adones del que realment importa a la vida. Per a mi ha estat meravellós veure a tantes persones commogudes per aquest fet. He rebut molts missatges afectuosos. Tant de gent coneguda de el món de el futbol, dels clubs, com de persones totalment desconegudes.Això m’ha aixecat l’ànim i vull donar les gràcies a tothom! En aquest moment em trobo fenomenal. La qual cosa vol dir que puc afrontar les coses amb molta energia, així que la pilota torni a rodar.

Novament: gràcies a tots els que m’heu donat suport. Tornem a veure’ns aviat!.”, ha escrit a les xarxes socials.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)