Més futbol

Hi haurà cinc canvis i convocatòries de 23 jugadors

Futbol. La International Board acorda que, en la represa de les competicions, les substitucions es facin en tres moments determinats

En una reunió telemàtica, la International Football Association Board (IFAB), l’organisme que regula les regles de joc de futbol, ha aprovat que es puguin fer cinc canvis, en tres moments determinats, a cada partit, en la represa de les competicions. La mesura ha estat aprovada amb caràcter temporal, però podria ampliar-se fins a la Copa del Món del Qatar. Hi hauria, a més, l’opció d’un sisè canvi en el cas dels partits amb pròrroga, a consideració de cada federació. Tot plegat es fa per preservar la salut dels futbolistes, davant el fet que la competició es reprendrà en ple estiu.

A més, l’IFAB ha obert la porta a prescindir de l’VAR en la represa de les competicions, davant les dificultats que comporta observar les distàncies de seguretat a l’interior de les sales VOR, on en poc espai s’apleguen fins a cinc o sis persones revisant les imatges dels partits.

Per altre banda, seguint les instruccions de la FIFA, la Comissió Delegada de la federació espanyola de futbol (RFEF) hauria aprovat que les convocatòries per als partits de lliga augmentin fins a 23 jugadors i que hi hagi dues pauses per hidratació, que podran ampliar-se a cinc si hi ha pròrrogues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)