Més futbol

Chiellini diu que Balotelli i Felipe Melo han estat els pitjors companys

Futbol internacional. El davanter italià i el migcampista brasiler responen amb contundència al capità de la Juventus

Guerra de declaracions entre Felipe Melo i Mario Balotelli amb Giorgio Chiellini. El capità de la Juventus, durant la promoció de la seva autobiografia (‘In Giorgio’), ha estat entrevistat pel diari La Repubblica i ha revelat el que explica en el llibre sobre alguns dels futbolistes amb els quals ha compartit vestidor. En aquest sentit, Chiellini té molt clar quins són els dos pitjors: Felipe Melo i Mario Balotelli. “Confirmo tot el que he escrit sobre ells en el llibre. Balotelli és una persona negativa que no té cap respecte pel grup. En la Copa Confederacions de 2013 no ens va ajudar gens. Li hauria donat dues bufetades. I encara era pitjor Felipe Melo. El pitjor del pitjor. No aguanto les persones que no tenen respecte i que sempre van a la contrària. Amb ell sempre estaves a un pas de la baralla. Li ho vaig dir a la directiva: era una poma podrida”, ha etzibat el veterà futbolista.

La resposta no s’ha fet esperar. Balotelli i Felipe Melo han dit la seva. El primer d’ells, ha qualificat Chiellini d’estrany capità. “Almenys tinc la sinceritat i el coratge de dir les coses a la cara. Des del 2013 ha tingut moltes oportunitats de dir-m’ho, comportant-se com un home de veritat. Però no ho ha fet. Qui sap què dirà un dia sobre els seus companys d’avui, aquest estrany capità... Si això significa ser un campió, prefereixo no ser-ho. I mai no he faltat el respecte a la samarreta de la selecció”, ha sentenciat el davanter del Brescia. Per la seva banda, Felipe Melo tampoc no s’ha tallat: “Seria interessant conèixer els episodis als quals es refereix. Quan vaig estar a Torí, mai li vaig faltar el respecte a ningú. ¿Diu que Balotelli ha de ser bufetejat i que jo sóc el pitjor del pitjor i que sempre es va arriscar a lluitar per mi? Ho sento: massa fàcil parlar malament dels altres en un llibre. Potser aquest defensa encara està enfadat amb mi perquè quan vaig anar al Galatasaray els vam expulsar de la Champions. També amb el Brasil, a la Confederacions, vam eliminar Itàlia i vam guanyar el torneig. A més, en l’àmbit internacional no ha guanyat res. Dient certes coses ha demostrat ser poc professional, és una falta de respecte i no dic més, hi ha coses que han de romandre en els vestidors”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)