1a divisió

Cinc positius entre primera i segona

Covid-19. La Lliga ha anunciat que s’han detectat cinc casos de coronavirus entre tots els jugadors de les lligues professionals. “Tots ells sense símptomes i en la fase final”, diu l’organisme

La Lliga ha detectat cinc casos positius entre tots els futbolistes de primera i segona divisió, després d’analitzar els resultats dels tests que s’han fet els jugadors durant aquesta setmana. L’organisme no ha volgut desvetllar les identitats tot i que ha transcendit que Lodi (Atlético de Madrid) i Remiro (Real Sociedad) són dos d’ells.

“Un cop finalitzades les proves mèdiques al personal mínim imprescindible referit pels clubs per iniciar els entrenaments, s’han detectat alguns casos positius per Covid-19. Concretament entre els clubs de primera i segona divisió s’han detectat cinc casos positius en jugadors, tots ells asimptomàtics i en la fase final de la malaltia”, va explicar la patronal dels clubs en un comunicat oficial deixant clar que l’organisme no sap quins són aquests jugadors. L’AFE va posar el crit en el cel denunciant la il·legalitat de les filtracions mèdiques d’alguns dels seus associats.

Els jugadors que han donat positiu hauran de fer quarantena a casa seva i només podran tornar als entrenaments un cop se li apliquin noves proves que donin negatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)