1a divisió

Vuit positius a la lliga

Covid-19. Entre els més de 2.500 tests realitzats a jugadors, tècnics i personal imprescindible de primera i segona divisió, l’organisme futbolístic ha detectat 20 casos menys del que esperava

LaLiga ha detectat vuit casos positius entre tot el personal imprescindible de primera i segona divisió, després d’analitzar els resultats dels tests que s’han fet durant aquesta setmana. L’organisme, que n’esperava entre 25 i 30, no ha volgut revelar les identitats dels afectats, tot i que ha transcendit que cinc han estat jugadors, sense que revelar les seves identitats. “Nosaltres esperàvem 25 o 30, segons els càlculs estadístics que hem fet però tenir-ne només vuit, a més en una fase molt endarrerida, suposa una bona notícia per la indústria i també pel país”, ha explicat el president de LaLiga, Javier Tebas, a Movistar. Ni el Girona, ni el Barça, ni l’Espanyol han registrat casos positius. Tebas també ha dit que aquestes persones s’examinaran dimarts i si el resultat és negatiu es podran incorporar a les dinàmiques de grup. A més, el president de la patronal del futbol ha admès que presentarà un estudi en el qual es demostra que en un partit de futbol les probabilitats de contagi entre jugadors són “gairebé nul·les”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)