Més futbol

Aganzo, acusat de suborn

Futbol. Un treballador de l’AFE assegura que va obtenir il·lícitament informació fiscal sobre el sindicat Futbolistas-ON

El president de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), David Aganzo, ha estat assenyalat per un treballador d’aquest sindicat d’irregularitats en la seva gestió per obtenir informació fiscal del sindicat Futbolistas-ON. El diari Marca publica la carta que Antonio Saiz Checa, el director de segona B i tercera de l’AFE, ha enviat als membres de la seva directiva i de la denúncia que el mateix Saiz Checa ha presentat a la Fiscalia de València, en la qual explica que Aganzo va obtenir il·lícitament informació fiscal sobre Futbolistas-ON i que el va coaccionar perquè li donés suport davant la presentació d’una moció de censura en contra seva.

Aquestes acusacions han estat negades per David Aganzo en un tuit: “Són completament falses. La meva feina està exclusivament dirigida a la defensa dels interessos dels i les futbolistes. I defensaré el nostre honor enfront de qualsevol que ho posi en qüestió.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)