Més futbol

La FIFA suspèn la gala The Best i deixa desert el premi

Coronavirus. La crisi de la Covid-19 obliga l’organisme presidit per Infantino a cancel·lar l’acte, que s’havia de celebrar a Milà el pròxim mes de setembre

La crisi provocada per la pandèmia de coronavirus ha provocat la suspensió de la gala The Best d’aquest any, organitzada per la FIFA per distingir, entre altres, el millor futbolista del planeta. Tots els premis que s’hi entreguen han quedat deserts i, per tant, Leo Messi no podrà repetir el triomf de l’any passat.

No se sap encara què passarà amb la Bota d’Or, el premi al màxim golejador europeu que atorga l’European Sports Media, i la Pilota d’Or, que entrega France football. Es fa difícil pensar que no se suspenguin, tenint en compte que algunes lligues, com la francesa, no han acabat.

Gianni Infantino, president del màxim organisme futbolístic internacional, ha mostrat molta prudència des de l’inici de la pandèmia. Així, dimarts quedaven ajornats els mundials femenins sub 20i sub 17 i el mundial de futbol sala, fins a l’inici de 2021. L’única competició FIFA que, de moment, no ha quedat suspesa és el mundial de clubs que s’ha de disputar a Abu Dhabi el mes de desembre

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)