1a divisió

Aquest dilluns tornen les sessions en grup als equips

LaLiga. Es podrà entrenar en grup amb un màxim de 10 jugadors independentment de la fase de desescalada de cada territori

Després d’uns dies exercitant-se de manera individualitzada, els equips podran començar aquest dilluns els entrenaments en grup; això sí, amb un màxim de deu components, segons la circular de LaLiga. S’entra, per tant, en la fase 3 del protocol d’actuació de tornada als entrenaments dels equips de LaLiga i el CSD. Això no hauria estat possible, però, si el govern espanyol no hagués flexibilitzat determinades restriccions d’àmbit estatal establertes després de la declaració de l’estat d’alarma. El BOE publicat aquest dissabte ja contempla que els equips professionals es podran exercitar en grup independentment de la fase de desescalada en què estigui cada territori.

Això sí, si és possible, els entrenaments s’hauran de realitzar per torns i es vol que s’eviti superar el 50% de la capacitat de les instal·lacions. Els esportistes podran utilitzar els vestidors a partir d’ara i des del BOE s’insisteix que cal una neteja i una desinfecció periòdiques de les instal·lacions i també del material utilitzat després de cada sessió. Els periodistes no poden accedir als entrenaments.

Sobre el retorn a la competició, ho determinarà la situació sanitària i només es farà si tot el país està en la fase 2. Els partits es jugaran a porta tancada i es permetrà l’entrada dels mitjans de comunicació per a la retransmissió

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)