Internacional

Ceferin: “Tal com estan les coses, podrem acabar la temporada europea”

Futbol internacional. El president de la UEFA es mostra optimista en declaracions a bein Sports

En declaracions a bein Sports, el president de la UEFA, Aleksander Ceferin, s’ha mostrat optimista en la idea d’aconseguir acomplir el full de ruta marcat per l’organisme que presideix perquè les competicions europees puguin concloure durant el mes d’agost. “Tal com estan les coses ara, estic segur que podem acabar la temporada europea”, ha dit.

Ceferin espera, per altre banda, que al voltant d’un 80% de les competicions estatals puguin concloure i, quant a la classificació per a la Champions League i l’Europa League de la temporada 2020/21, el màxim mandatari de la UEFA ho té molt clar: “S’hauran de jugar rondes classificatòries. Només les raons esportives seran les fórmules per classificar-se.”

Pel que fa a l’Eurocopa, ajornada fins a l’estiu de l’any vinent, Aleksander Ceferin espera que pugui celebrar-se en les mateixes onze seus que estaven previstes, però reconeix que hi ha problemes, concretament, en tres d’elles. Davant la possibilitat que aquests problemes persisteixin, és clar: “Estem preparats per fer la competició en deu, nou o vuit ciutats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)