Internacional

El City apel·larà davant el TAS la sanció que no li permet jugar a Europa durant dos anys

Futbol internacional. Entre el 8 i el 10 de juny pròxims, el club anglès es defensarà de l’acusació de trencar el ‘fair-play’ financer

El Manchester City recorrerà davant el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS), entre el 8 i el 10 de juny pròxims, la sanció que l’impedeix disputar competicions europees durant les dues pròximes temporades. El club anglès va ser castigat al febrer, després que es trobessin “serioses ruptures” del ‘fair play’ financer de la UEFA en els seus comptes.

Suposadament, el City va engreixar els seus ingressos per patrocini durant el període 2012-2016, la qual cosa va en contra del reglament del màxim organisme futbolístic europeu. A més de la impossibilitat de jugar a Europa durant dos cursos, es va multar el club on treballa Pep Guardiola amb 30 milions d’euros.

Des del primer moment, el Manchester City ha manifestat la seva intenció d’al·legar contra aquesta sanció, i ha assegurat que les acusacions són falses.

Algunes de les compareixences necessàries per aquest procés podran ser realitzades per videoconferència, segons ha confirmat, en un comunicat, el TAS.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)