Més futbol

La RFEF contempla que els ‘play-off’ a segona i segona B es juguin des del 18 de juliol

Futbol. L’ens federatiu avança les dates previstes en una circular

La federació espanyola de futbol (RFEF) ha publicat una circular informativa en la qual avança les dates per als play-off d’ascens a segona i Segona B. Aquestes dates estan, això si, condicionades a l’evolució de l’estat d’alarma. En tot cas, la circular de la RFEF proposa un calendari en el qual els clubs amb dret a disputar els play-off s’han d’inscriure abans del 4 de juny i els sortejos tindran lloc a partir del 8 de juny.

Així, la RFEF planteja disputar les fases d’ascens de Segona Divisió B i Tercera durant la segona quinzena de juliol, des del dia 18, i en els dies d’agost que siguin necessaris per a la fase addicional de Tercera Divisió. Barça B, Sabadell i Cornellà són els equips catalans que disputaran la fase d’ascens a segona. Mentre que Hospitalet, Terrassa, Sant Andreu i Europa es jugaran un lloc a segona B el curs que ve.

També assenyala la circular de la RFEF un protocol de retorn als entrenaments, amb tres fases de preparació: la primera, d’entrenament individualitzat; la segona, d’entrenament mig i la tercera, d’entrenament total.

Quant al futbol femení, els play-off d’ascens de Primera Nacional es proposaria que es disputessin el cap de setmana del 25 i 26 de juliol.

Es proposa, per altre banda, que es facin els test serològics en reprendre’s els entrenaments en grup i el dia previ al primer partit. També per als àrbitres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)