Internacional

Robert Martínez, dos anys més seleccionador de Bèlgica

Futbol internacional. “Crec que tot està al seu lloc per deixar un gran llegat en el futbol belga” ha manifestat el tècnic de Balaguer

La federació de Bèlgica (URBSFA), ha fet oficial la renovació del contracte del català Robert Martínez com seleccionador d’aquell país. Martínez estendrà la seva vinculació fins després del mundial de Qatar, l’any 2022.

Abans que s’hagi fet oficial, la federació belga ha difós un vídeo, de caire humorístic, en el qual el capità de la selecció belga, Eden Hazard, celebra la signatura de Martínez en un videojoc.

El tècnic de Balaguer, de 46 anys, va substituir, El 3 d’agost de 2016, Marc Wilmots com a seleccionador de Bélgica. Un any després, va aconseguir classificar aquesta selecció per al Mundial, competició en la qual va obtenir un històric tercer lloc.

Després que es fes pública la seva renovació, Robert Martínez s’ha mostrat molt optimista en les seves primeres declaracions: “Crec que tot està al seu lloc per deixar un gran llegat en el futbol belga”, ha dit en una conferència de premsa virtual .

Al seu paper de seleccionador, Martínez afegirà també el de director esportiu, de manera que s’ocuparà, entre d’altres àmbits, del desenvolupament de la pedrera belga. “Estic molt content perquè aquest és un projecte molt ambiciós”, ha comentat en aquest sentit. El de Balaguer, per altre banda, ha assegurat que té la “sensació que no havia acabat la feina” i ha confirmat que no preveu canvis en el seu equip tècnic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)