1a divisió

Zidane: “Ens preparem per acabar la temporada forts”

1a divisió. L’entrenador del Real Madrid es mostra satisfet de l’estat físic de la seva plantilla

Zinedine Zidane, el tècnic del Real Madrid, ha valorat positivament, en els mitjans del seu club, l’estat físic dels seus jugadors i ha certificat una millora en la segona setmana de treball. El tècnic francès assegura que el seu equip vol “acabar fort la temporada, per guanyar algun títol.” Zidane ha parlat després d’una setmana i mitja de treball amb la seva plantilla. “Estic content d’haver tornat a treballar amb els meus futbolistes després de 60 dies”, ha dit.

L’entrenador madridista ha reconegut que està gaudint d’una “setmana molt bona per treballar”, en referència a la possibilitat que els seus jugadors entrenin junts, en petits grups. “Encara que és amb grups petits ja podem fer alguna cosa tàcticament”, ha manifestat.

Zidane s’ha mostrat, per altre banda,optimista davant el que li queda per disputar al seu equip: “Ens falten onze partits i ens preparem per acabar bé la temporada, forts. L’important és donar-ho tot per intentar guanyar algun títol. És l’ADN de club”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)