1a divisió

Aduriz anuncia la seva retirada

1a divisió. Volia acabar la temporada, però una lesió al maluc l’obliga operar-se i no tornarà a temps de competir aquest curs

Aritz Aduriz, el veterà davanter de l’Athletic Club, ha anunciat la seva retirada del futbol en una carta publicada a les xarxes socials, en la qual explica que els metges li han recomanat passar per la sala d’operacions “per col·locar una pròtesi que substitueixi el meu maluc i em permeti afrontar amb la major normalitat possible la vida diària.”

El ja exfutbolista, de 39 anys, tenia la intenció d’acabar la temporada, però ja no pot ajudar els seus companys. Per altre banda, Aduriz ha tret importància al seu adéu. “La pandèmia que encara patim ha deixat danys irreparables (...) No us preocupeu per mi, això és només una anècdota”, es pot llegir en el seu comunicat. “Oblidem-nos dels finals somiats, ja tindrem temps d’acomiadar-nos. I si, ha arribat l’hora de l’adéu i així s’acaba aquest camí per a mi, inoblidable i meravellós de principi a fi”, conclou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)