Internacional

Manuel Neuer renova amb el Bayern fins al 2023

Bundesliga. El porter, de 34 anys, no ha decidit renovar fins que no ha passat el pitjor de la pandèmia de coronavirus

El porter Manuel Neuer ha renovat el seu contracte amb el Bayern Munic fins el 30 de juny de 2023. “Manuel és el millor porter del món i és el nostre capità. El FC Bayern està molt feliç que Manuel hagi renovat el seu contracte fins al 30 de juny de 2023”, ha dit el president de consell directiu del club bavarès, Karlhein Rummenigge.

L’exporter Oliver Kahn, també membre de consell directiu, ha manifestat que entenia perfectament que Neuer s’hagués pres temps amb la renovació en aquest moment de la seva carrera: “Puc posar-me perfectament a la situació de Manuel. Hem entès el que ell pensa en aquest moment de la seva carrera i les coses que són importants per a ell.”

Neuer, de 34 anys, ha explicat que no volía prendre cap decisió en el moment més crític de la pandèmia “A més, per a mi era important seguir treballant amb el nostre entrenador de porters, Toni Tapalovic. Ara que això està aclarit, miro amb gran optimisme cap al futur. Al Bayern em sento com a casa”, ha comentat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)