Internacional

Götze no renovarà i deixarà el Dortmund aquest estiu

Bundesliga. Ho ha confirmat el director esportiu del club alemany, Michale Zorc, que assegura que la decisió és de mutu acord

El Borussia Dortmund no renovarà el contracte de Mario Götze, que marxarà aquest estiu del club alemany amb una destinació encara desconeguda. Ho ha confirmat el director esportiu del Dortmund, Michael Zorc. “Vaig tenir una llarga i honesta conversa amb Mario i vam acordar que no prolongarem la relació més enllà d’aquesta temporada. La decisió la vam prendre de comú acord”, ha dit Zorc en declaracions a la cadena Sky abans del partit contra el Wolfsburg.

Götze no entrava en els plans de l’entrenador Lucien Favre i ha estat habitualment suplent les dues últimes temporades. El Dortmund va ser el club en el qual va iniciar la seva carrera i es va convertir en una de les revelacions del futbol alemany. De fet, va ser una de les figures del Dortmund que va guanyar les lligues del 2011 i el 2012, i va arribar a la final de la Champions el 2013.

El curs 2013/14 Götze va fitxar pel Bayern de Munic, i hi va estar tres temporades, en les quals va patir diverses lesions. Després, va tornar a Dortmund i se li va descobrir una malaltia metabòlica que el va tenir mesos fora dels terrenys de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)