1a divisió

Casillas diu que tornarà al Madrid, cinc anys després de sortir per la porta del darrera

1a divisió. Enigmàtic missatge a les xarxes del porter, uns mesos després que anunciés la seva candidatura a la presidència de la RFEF

El mateix dia que Xavi s’acomiadava, amb un espectacular homenatge, del Camp Nou, un amic seu, Iker Casillas, jugava també el darrer partit amb l’equip de la seva vida. El porter, però, va sortir per la porta del darrera del Real Madrid, tot i que va guanyar títols i va ser tot un referent durant més d’una dècada en l’equip blanc.

El 23 de maig de 2015, el Madrid, amb Casillas de porter, va golejar (7-3) al Getafe i va tancar una temporada més sense la lliga. En tot cas, aquella darrera jornada del curs 2014/15 va ser la de l’adéu d’Iker davant la seva afició. Avui, el de Móstoles ho ha recordat amb un significatiu missatge a Twitter: “L’últim partit al Madrid. Un dia, tornaré.”

Casillas, que va jugar 16 temporades al primer equip del Real Madrid, completant 725 partits i aixecant 19 títols, va marxar al Porto, on s’hi va estar cinc anys. Fins que l’1 de maig de 2019 va patir un infart agut de miocardi que va tallar de cop la seva carrera. Des de llavors, els seus esforços s’han centrat a recuperar totalment la seva salut , sense renunciar a tornar a l’activitat futbolística. Iker encara no ha anunciat la retirada, però tot fa pensar que no trigarà a fer-ho ja que, el passat 17 de febrer, va revelar que presentarà candidatura a la presidència de la Federació Espanyola de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)