Internacional

Dos positius a Anglaterra, en la segona tanda de test

Premier League. Un d’ells correspon a un jugador del Bournemouth, segons ha confirmat aquest club

La Premier League ha confirmat dos positius en la segona tanda de test de coronavirus, realitzada entre el 19 i el 22 de maig i en la qual van passar control 996 jugadors i altres membres dels clubs. Els positius corresponen a professionals de dos clubs diferents, segons el comunicat de la lliga anglesa. Poc després, el Bournemouth ha confirmat que un dels seus futbolistes ha donat positiu.

Seguint amb el protocol, les dues persones afectades romandran aïllades durant un període de set dies, precisa la nota. . En la primera tanda de test a la Premier, duta a terme els dies 17 i 18 de maig, van ser sotmesos a control de coronavirus 748 jugadors i altres membres dels clubs, amb el resultat de sis positius procedents de tres clubs.

Aquests sis primers casos no estan inclosos en les xifres anunciades ara, ja que els afectats estan complint encara els set dies d’aïllament. Per a aquesta segona remesa la Premier ha incrementat de 40 a 50 el nombre de test realitzats a cada club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)