1a divisió

Casillas diu que es va equivocar en la roda de premsa de comiat del Madrid

Fa cinc anys. El porter del Porto reconeix que hauria d’haver comparegut amb un representant del club davant la premsa

Iker Casillas ha donat detalls sobre la seva sortida del Real Madrid en una publicació al seu compte d’Instagram. El porter ha confessat, entre altres coses, que sabia que el partit contra el Getafe del 23 de maig de 2015 seria l’últim que jugaria amb la samarreta del club blanc. Casillas, que va romandre 15 temporades al Madrid, considera un “error” haver ofert la seva última roda de premsa sense la presència d’un representant del club. En aquella compareixença, el 12 de juliol de 2015, va dir adéu entre llàgrimes i acompanyat únicament dels mitjans de comunicació. “Poques vegades he parlat de la meva sortida de el Real Madrid. Vaig donar una roda de premsa en solitari, error, i vaig marxar. Cinc anys han passat des de llavors”, recorda.

L’encara jugador del Porto, que l’1 de maig de 2019 va patir un infart que el va deixar fora dels terrenys de joc i ara aspira a ser candidat a la presidència de la federació espanyola, continua explicant les raons que el van fer deixar el club de la seva vida. “Cinc anys que vaig creuar la frontera que em va portar al país veí: Portugal. Necessitava tornar a sentir-me un altre. Tenir un nou ambient, deixar d’estar tan exposat a la crítica i millorar”, ha escrit. “És així amics, tots els jugadors (siguin bons o dolents) volen millorar. I per això cal millorar l’aspecte físic i l’aspecte mental. I això últim era important. A Porto ho vaig fer. Que no us expliquin altres coses”, ha subratllat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)