1a divisió

Funes Mori diu adéu a la temporada per una lesió

1a divisió. El defensa argentí del Vila-real s’ha trencat el tendó del recte anterior dret

Ramiro Funes Mori, el defensa argentí del Vila-real, pateix un trencament del tendó del recte anterior de la cama dreta i no tornarà a jugar el que resta de temporada. Funes Mori, que es va lesionar en l’entrenament de dijous, s’ha sotmès avui a diferents proves mèdiques que han determinat l’abast de la seva lesió. El futbolista passarà pel quiròfan demà a la tarda, probablement a l’Hospital Quirón Salut de Barcelona, en una intervenció que durà a terme el doctor Ramon Cugat.

El Vila-real no ha donat a conèixer el temps de baixa de Funes Mori, però aquesta lesió i la seva intervenció quirúrgica tenen un temps de rehabilitació superior als tres mesos. L’equip de la Plana quedarà només amb tres defenses centrals, una situació que ja es va donar en la primera part del campionat. En tot cas, Funes Mori no era titular habitualment aquesta temporada, ja que només havia jugat en absència de Pau Torres.

L’opció que té el Vila-real per a substituir l’argentí és el jugador del filial Sofiane Chakla, tot i que es tracta d’un defensa de perfil dret, mentre que l’argentí és esquerrà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)