Internacional

El Leipzig perd l’ocasió de fer un salt endavant

Bundesliga. L’equip de Nagelsmann és incapaç d’aprofitar l’oportunitat d’afermar-se en la zona capdavantera amb un empat a casa

Tots els equips al seu voltant en la classificació havien perdut i el Leipzig tenia l’oportunitat d’afermar-se en la zona de Champions League i acostar-se al líder. Però l’equip de Nagelsmann va fallar i va cedir un empat a casa contra l’Hertha de Berlín, que s’encamina cap a la salvació. El Leipzig havia fet el més difícil: remuntar un resultat advers després de la diana de Grujic només de començar, aprofitant un córner. Klustermann, en el primer temps, també en un servei de córner, i Schick, capitalitzant una assistència de Werner i sobretot una errada del porter, donaven avantatge als de casa. I ho feien, a més, amb deu jugadors per culpa de l’expulsió de Halstenberg. Amb el rival tancat, l’Hertha va monopolitzar el domini i el va cristal·litzar en un penal de Lookman sobre Cunha que Piatek va executar.

En caiguda lliure

No hi ha manera que el Schalke reaccioni i suma la tercera derrota consecutiva des de la represa de la competició. Aquest cop, a més, contra un rival en descens, el Fortuna de Dusseldorf, que s’apropa a tres punts del Mainz. L’equip de Beierlorzer continua sense vèncer i ahir va sumar un empat contra l’Union de Berlín, en un duel d’equips per la permanència. Baku va avançar els visitants i Ingvartssen va deixar l’igualada. El nom propi va ser el de Baumgartner, que gràcies al seu doblet manté la flama viva del Hoffenheim per les posicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)