Més futbol

El que queda de lliga es podrà veure gratuïtament a les residències

Més futbol. Acord solidari entre Laliga i Mediapro

El grup Mediapro i Laliga oferiran, de manera gratuïta, a les residències de la tercera edat del territori estatal, els partits que resten per completar la temporada 2019/20 de les lligues de primera i segona divisió. El mitjà per fer-ho serà la plataforma LaLigaTVBar, el canal destinat a hostaleria i establiments públics que opera Mediapro, i es podrà sol·licitar a través dels diferents operadors de telecomunicacions que ofereixen aquest canal per distribuir el senyal a tots els aparells de televisió de les residències.

“Aquest gest busca trencar l’aïllament i la solitud que suporten tant els residents com el personal al seu càrrec després de la crisi sanitària de la Covid-19, que ha obligat al confinament de tots els residents en centres assistencials per a gent gran”, assenyala Mediapro.

El grup mediàtic destaca el seu desig al costat del de Laliga “perquè l’emoció del futbol contribueixi d’alguna manera a trencar amb l’aïllament i la solitud que suporten tant els residents com el personal al seu compte” i perquè després de més de 70 dies de aïllament els aficionats més veterans puguin gaudir dels partits “en HD i amb la producció audiovisual més innovadora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)