1a divisió

Esperant el calendari

Futbol. Els clubs el rebran dilluns, però diumenge Tebas pot anunciar quatre jornades. Futbol cada dia entre l’11 de juny i el 19 de juliol

Assemblea telemàtica de LaLiga. Javier Tebas, el seu president, no ha avançat el calendari de les onze jornades de lliga que resten. Ni de les quatre primeres, com s’havia anunciat. L’excusa és que tot dependrà de l’autorització del Ministeri de Sanitat, però sembla ser que la intenció de Tebas és anunciar-ho diumenge en el programa El Partidazo de Movistar i dilluns traslladar-ho als clubs.

Tebas sí ha confirmat que la idea és que el futbol torni el dijous 11 de juny, amb el derbi sevillà. Aquell mateix dia o divendres es jugarien els 45 minuts ajornats del partit de segona divisió entre el Rayo i l’Albacete.

La competició acabaria el 19 de juliol i el play-off d’ascens a primera començaria el 2 d’agost. Es deixaran dues setmanes lliures al final de juliol per si s’ha de suspendre alguna jornada i recuperar els partits en aquelles dates.

Tebas també va confirmar que hi haurà futbol tots els dies entre l’11 de juny i el 19 de juliol, després que la federació hagi donat permís perquè es jugui els dilluns. Les franges horàries seran dos quarts de vuit i deu de la nit. Entre setmana també hi haurà una franja a dos quarts de sis en les zones on no faci tanta calor. Les dues últimes jornades, tant a primera com a segona divisió, es jugaran en horari unificat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)