Internacional

El Bayern, llançat cap al títol amb una golejada

Bundesliga. Lewandowski, amb un doblet, lidera la maneta del seu equip, que no troba cap dificultat en la victòria a casa contra el Fortuna, la vuitena consecutiva en la lliga

El camí d’un nou títol ja està asfaltat per al Bayern de Munic, ja que no només té un avantatge de 10 punts respecte al seu perseguidor immediat (el Dortmund, això sí, ha de jugar avui contra el Paderborn) quan falten cinc jornades, sinó que també mostra una superioritat insultant davant dels seus rivals.

El conjunt de Flick va golejar el Fortuna encarrilant el partit en el primer temps amb una diana en pròpia porteria de Jorgensen i una altra de Pavard, un defensa abonat al gol. L’enfrontament, el va rematar Lewandowski, que va anotar un doblet i es col·loca com el màxim golejador del campionat amb 29 dianes. Davies, només de començar el segon temps i 2 minuts després del gol del polonès, va sentenciar el partit amb 38 minuts per disputar-se.

El Schalke, en caiguda

En la resta de la jornada, el Werder Bremen va fer més gran la ferida del Schalke 04, al qual va vèncer a domicili (0-1). L’equip de Gelsenkirchen ha deixat escapar els quatre partits que ha jugat des que la Bundesliga es va reiniciar i comença a perdre privilegis en la zona mitjana de la taula. Bittencourt va signar l’únic gol del duel, amb una rematada d’esquerra des de fora de l’àrea, en el minut 32. L’acció es va iniciar amb una pèrdua de pilota del jugador cedit pel Barça, Jean-Clair Todibo, a la ratlla central. Els tres punts poden ser or per al Werder Bremen, penúltim classificat.

L’Hertha, en canvi, va sumar la quarta victòria consecutiva en superar l’Augsburg per 2-0, amb gols de l’holandès Javairo Dilrosun i el polonès Krzysztof Piatek. L’equip berlinès avança el Schalke i queda a quatre punts dels llocs que donen la classificació a l’Europa League.

L’Eintracht de Frankfurt, per la seva banda, va aconseguir una victòria important per allunyar-se del descens. I el Hoffenheim va guanyar i es reivindica en la persecució dels llocs europeus.

5 - 0
1-0 (15) Jorgensen, en pròpia porteria. 2-0 (29’) Pavard. 3-0 (43’) Lewandowski. 4-0 (50’) Lewandowski. 5-0 (52’) Davies.