1a divisió

L’Athletic renova Garitano

1a divisió. El tècnic i el club allarguen la seva vinculació fins el 2021

• VÍDEO: Renovació de Garitano

L’Athletic ha renovat el seu entrenador Gaizka Garitano fins el juny del 2021. El club i el tècnic han allargat un any més la seva vinculació després de la reeixida temporada i mitja en la qual l’Athletic va salvar la categoria el curs passat, s’ha classificat per la final de copa i ara té al davant l’objectiu d’entrar en competicions europees.

“L’experiència viscuda aquest any a la copa és magnífica i tenim l’oportunitat de guanyar un títol. Ens hem de quedar amb les coses positives i intentar de millorar-les”, explica l’entrenador que va començar la seva carrera a l’Eibar, la va continuar al Valladolid, després al Deportivo i al Bilbao Athletic fins la seva promoció en el curs 2018/19 a partir de l’acomiadament de Berizzo.