1a divisió

Garay esclata contra els dirigents del València

1a divisió. El jugador nega que hagi refusat una oferta de 2,7 milions d’euros nets

El central del València ha fet un comunicat a les xarxes socials carregant contra la planta noble de l’equip de Mestalla ja que, segons ell, el club el vol deixar com el culpable de la no renovació del seu contracte.

Garay ha afirmat que està patint una campanya en contra seva. “Em refereixo a persones del meu club que sembla que tenen la intenció de desacreditar-me com a professional i com a persona”. “Tota la polèmica es desencadena quan es filtra que jo he refusat una oferta de 2,7 milions nets i és totalment fals. Volen donar a entendre que sóc jo el que no vol quedar-se en el club”.

La versió de Garay és que en el mes de juliol passat, el seu agent li va presentar una oferta “notablement inferior” que van desencadenar en unes negociacions. Garay, tot segons ell, afirma que vol renovar tot i el terrabastall amb l’afer Marcelino i rep una oferta, al mes de novembre, inferior als 2,7 milions d’euros que ell accepta. “S’arriba a un acord verbal”, diu. Més tard, al gener i esperant que se signi el contracte, té una reunió amb el president que li canvia les condicions pactades. “En aquell moment comencen les converses per un altre acord“. Amb un altre interlocutor, Garay diu que mai arriba a rebre cap oferta i s’atura fins que es lesiona. “M’opero del genoll i Celades i César em fan saber que tenen intenció de renovar-me”, indica. El club li demana la baixa federativa per poder fitxar i ell accepta però quan pregunta per la renovació rep silenci. “Fins avui no se m’ha traslladat cap oferta ni tan sols si hi ha intenció de renovar-me. És tot el que ha passat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)