Internacional

El Dortmund colpeja en la segona meitat

Bundesliga. L’equip de Lucien Favre goleja el cuer amb una reacció contundent

El Dortmund va refer-se de la derrota de dimarts contra el Bayern a costa del cuer, el Paderborn. Però li va costar força inaugurar el marcador, i no va ser fins després de la represa, després d’una primera meitat feixuga, que no va destapar la victòria. Ahir amb Thorgan Hazard com a davanter en el lloc de Haaland, va ser el belga qui va obrir la llauna aprofitant una errada de Zingerle. També a plaer, Sancho va replicar l’avantatge. I tot i que Hünemeier va retallar la distància de penal, Sancho per partida doble, Achraf i Schmelzer van fulminar el Paderborn.

George Floyd, present

Alguns dels futbolistes de raça negra presents en la Bundesliga que van tenir l’encert de marcar ahir van voler reivindicar en la celebració el cas de George Floyd, ciutadà afroamericà que va morir dilluns a Minneapolis a mans de la policia. Va ser el cas de Jadon Sancho, que va lluir una samarreta demanant justícia, i de Marcus Thuram, que va clavar un genoll a terra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)