1a divisió

El Barça i l’Espanyol s’estrenen dissabte

1a divisió. La Lliga ha fet oficial els horaris del partit que enfrontaran els blaugrana contra el Mallorca (a les 22 h) i del xoc entre l’equip d’Abelardo contra l’Alavés (13 h)

La tornada del Barça després de la crisi del coronavirus serà el dissabte 13 de juny a les 22 hores, tal com ha anunciat oficialment la Lliga. El conjunt blaugrana s’enfrontarà al Mallorca a Son Moix en el darrer partit del dia que també veurà el debut de l’Espanyol. Serà a casa (13 h) contra l’Alavés. El Madrid jugarà el diumenge (19.30 h) contra l’Eibar.

La Lliga, a més, també ha anunciat els horaris de la jornada 29 amb el partit entre el Getafe i l’Espanyol (dimarts 16, a les 19.30 h) i el Barça - Leganés (dimarts, a les 22 h). El Madrid tindrà un dia més de descans perquè jugarà al Bernabeu contra el València el dijous 18 a les 22 h).

A segona divisió, el Girona jugarà el dissabte 13 contra Las Palmas (21.30 h) i el dimarts contra el Racing a Montilivi (21.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)