1a divisió

Primeres sessions al complet

1a i 2a divisió. El Barça, l’Espanyol i el Girona completen els primers entrenaments amb tot el grup, en el primer dia de la fase 4 del protocol de tornada establert per LaLiga

A deu dies del retorn oficial de la lliga amb el derbi andalús Sevilla-Betis com a plat fort escollit per a la reestrena, els equips de primera i segona divisió per fi van poder tornar ahir als entrenaments col·lectius totals. Primeres sessions amb tota la plantilla al complet després de més de dos mesos i mig. Va ser el cas del Barça i l’Espanyol. Després d’una primera fase amb entrenaments individuals i una segona amb grups reduïts, tant Setién com Abelardo van poder disposar per primera vegada de tots els integrants.

Samuel Umtiti, lesionat al soli des de fa tres setmanes, continua amb el seu procés de recuperació i ja va fer part de la sessió amb la resta dels seus companys. L’Espanyol va treballar per partida doble. Al matí l’equip blanc-i-blau es va exercitar a la ciutat esportiva Dani Jarque i la sessió de la tarda va ser al RCDE Stadium.

Sensacions positives també al Girona: “Molt contents d’haver tornat als entrenaments en grup. Un pas més cap a la normalitat”, explicava Pedro Alcalá.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)