1a divisió

El Madrid ofereix als seus socis la possibilitat de ser compensats

1a divisió. Els abonats al club blanc poden recuperar la part proporcional als partits que no han pogut veure en directe o bé descomptar-la de l’abonament del curs que ve

El Real Madrid dona tres possibilitats als seus socis, davant la represa de la competició sense públic a les graderies com a conseqüència de la pandèmia de coronavirus. En una carta, signada per José Luis Sánchez, director de l’Àrea Social, el club blanc ofereix les opcions de recuperar l’import corresponent als sis partits de lliga que no podran veure en directe, de descomptar-ho de l’abonament de la temporada 2020/21, o bé de renunciar a la devolució d’aquest import.

El termini per reclamar la devolució s’acaba per als socis madridistes el pròxim 20 de juny. Per altre banda, en la carta el Madrid assenyala als seus socis que, en cas que decideixin no recuperar els seus diners, “vostè ha renunciat a la devolució d’aquest import per ajudar a el club a pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia, unint-se a l’esforç col·lectiu de jugadors, tècnics , executius i empleats de el club que han renunciat a una part de les seves retribucions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)