Més futbol

El govern espanyol no descarta la presència de públic en la fase 3

Futbol. Fernando Simón diu que dependrà de l’evolució de la pandèmia i que no s’aplicarà fins que no hi pugui haver aficionats en tots els camps

El director de el Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES), Fernando Simón, ha afirmat que no descarta la possibilitat que pugui entrar públic als estadis de futbol en la fase 3 de la desescalada. Simon ha matisat, però, que dependrà de l’evolució de l’epidèmia en totes les comunitats autònomes.

Les paraules de Fernando Simón tenen lloc després de la reunió telemàtica que ha mantingut amb la presidenta del Consejo Superior de Deportes (CSD), Irene Lozano, el ministre de Sanitat, Salvador Illa, i amb els futbolistes Gerard Piqué (Barcelona), Dani Carvajal (Real Madrid ), Asier Illarramendi (Real Sociedad) i Koke Resurrecció (Atlético de Madrid). “Hem estat discutint algunes preocupacions i algun aspecte clau com la presència, o no, de públic a les grades. No s’ha donat cap resposta tancada, òbviament, perquè no es pot ara mateix. Però sí que és cert que el ministeri s’ha compromès a fer una avaluació dels riscos. I, en el cas que en fase 3, segons la situació epidemiològica, sí que es pugui fer, es farà”, ha dit.

Simón ha recordat que en la competició, que tornarà el proper 11 de juny amb un Sevilla-Betis, el públic és important pel desenvolupament dels partits. Per això, ha deixat clar que, fins que no hi pugui haver aficionats en tots els camps, no s’hauria d’aplicar la norma de la tornada dels seguidors a les grades. “Això és el que han establert el CSD i els mateixos jugadors. No ha sortit del ministeri, perquè el factor camp no és un dels temes que tenim al cap a l’hora de valorar els riscos. L’opció hi és, però no s’ha tancat cap decisió. Depenent de l’evolució de l’epidèmia i de com estiguin les comunitats autònomes en la fase 3, es podria plantejar”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)