Més futbol

Irene Lozano demana prudència i “no avançar terminis”

Futbol. Respon al president del Las Palmas, que ha considerat que la situació a Canàries permet la presència de públic en el partit contra el Girona del 13 de juny

La presidenta del Consejo Superior de Deportes (CSD), Irene Lozano, ha demanat prudència i “no avançar terminis” davant la possibilitat de la tornada del públic als estadis de futbol abans del que estava previst. Una proposta sorgida des de la UD Las Palmas. Lozano ha demanat que aquest retorn es faci “de manera que es garanteixi la igualtat entre els equips i es respecti la integritat de la competició.” Segons Lozano: “És una qüestió de responsabilitat i solidaritat. Ens hem esforçat molt en compassar la tornada dels equips, i no hem de canviar això.”

La secretària d’Estat per a l’Esport ha considerat que: “hem d’anar pas a pas, sense precipitar-nos, i pensant sempre que, per damunt de tot, està la protecció de la salut.” I també que: “Si en un futur es pogués, es veurà, però hem de tenir cautela i responsabilitat. No avancem els terminis i siguem prudents.”

La UD Las Palmas va considerar ahir que la situació epidemiològica de Canàries, que dilluns que ve ha d’entrar en la fase 3, li permet organitzar amb seguretat el partit que disputarà el pròxim 13 de juny contra el Girona amb un màxim de 11.000 espectadors presents al seu estadi , un terç del seu aforament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)