Internacional

Koeman: “Per guanyar la Champions, el Barça ha de jugar millor que últimament”

Futbol. Declaracions del seleccionador holandès a Catalunya Ràdio

Ronald Koeman ha estat entrevistat pel programa Tot Gira de Catalunya Ràdio, un mes després de patir una crisi cardíaca. Aquestes han estat les seves respostes:

La seva salut: “Em trobo bé, ara fa un mes des del problema que vaig tenir. Estic content d’estar en forma. Puc fer vida normal, la setmana passada vaig fer un control amb el cardiòleg i tot va sortir bé. M’haig de cuidar, clar.”

El confinament: “El passo a Holanda. A tot arreu hi ha hagut dificultats, a poc a poc anem retrobant la llibertat i la normalitat.”

Lliga holandesa: “Els equips s’entrenen en petits grups. Tot està planificat perquè la lliga torni l’1 de setembre. A mi em sembla que el govern ha decidit massa ràpid suspendre la lliga.”

Futbol a porta tancada i cinc canvis: “És un problema. És estrany veure els partits de la Bundesliga. És una mica artificial. Però la pandèmia obliga.”

Els seus pròxims partits: “La UEFA decidirà el 17 de juny si al mes de setembre podem jugar els dos partits de Nations League previstos, a Polònia i contra Itàlia, a casa. No podem fer res més que esperar. Tan de bo puguem jugar. He parlat amb tots els jugadors internacionals en aquest temps.”

El Barça el va trucar?: “Vaig rebre una trucada, però vaig rebutjar l’oferta per complir la paraula que havia donat a la selecció d’estar a l’Eurocopa que, teòricament, s’havia de celebrar aquest estiu. Ara mateix, el més important per a mi és la selecció holandesa. El que pugui passar en el futur no ho sap ningú.”

El seu somni: “Tinc una clàusula en el contracte amb la federació holandesa que em permet sortir després de l’Eurocopa. Però ara no és el moment de pensar en això. Tothom sap que el meu somni és entrenar el Barça. Tant de bo que pugui ser.”

La banqueta del Barça: “Cal tenir molta experiència per entrenar un equip com el Barça.”

El Barça de Setién: “Van decidir canviar d’entrenador quan el Barça era lider a la lliga. Per a mi és difícil opinar. Crec que el Barça no és el mateix equip que era amb Guardiola, però continua sent un equip fantàstic, amb molta qualitat.”

Frenkie De Jong: “Pot adaptar-se a una nova posició, més avançada, però la seva millor posició és en el lloc de Busquets. En tot cas, no és dolent que jugui més avançat. És un jugador jove i se li ha de donar temps. No tinc dubtes que és un jugador per al Barça.”

Sergiño Dest: “No el puc seleccionar, perquè s’ha estimat més jugar amb els Estats Units. És un lateral ofensiu, útil per equips com l’Ajax i el Barça. Té recorregut a la banda i es troba còmode amb la pilota. Té molt futur.”

Favorit Barça o Madrid?: “És difícil quan els últims onze partits s’han de jugar sense públic. Tant de bo guanyi el Barça.”

Veu a Messi aixecant la Champions?: “Hi ha altres favorits. Per guanyar la Champions, el Barça ha de jugar millor del que ho havia fet últimament.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)