Internacional

El Bayern remunta i goleja a Leverkusen (2-4)

Bundesliga. El lider, cada cop més a prop d’aconseguir el seu 30è títol de lliga

No hi ha hagut sorpresa i aquesta tarda el Bayern de Munic ha superat, amb menys problemes dels que s’esperaven, el Bayer Leverkusen. Ha hagut de remuntar, això si, un gol matiner. En tot cas, l’equip bavarès ha sumat tres punts més i està cada cop més a prop del 30è títol de lliga.

En el minut 10, Lucas Alario ha sorprès guanyant l’esquena de la defensa del líder i superant Neuer en la sortida. El Bayern, però, ha reaccionat ràpid: Coman ha empatat abans de la mitja hora, Goretzka ha signat l’1-2 poc abans del descans, en una demostració de poder rematador, i Gnabry ha clavat el tercer en l’afegit de la primera part. En la represa, Lewandowski ha fet el seu golet (1-4), de cap a passada de Thomas Muller, i el jove Wirtz ha posat el 2-4 definitiu en una bonica rematada.

El Borussia Dortmund es manté com a segon classificat, a set punts dels bavaresos, després de guanyar, com a local, l’Hertha de Berlín, gràcies a un solitari gol d’Emre Can, a la segona part.

La sorpresa de la jornada ha tingut lloc a Leipzig on, en l’últim minut del partit, el Paderborn, cuer de la classificació, ha rascat un punt. Patrik Schick ha fet l’1-0, assistit per Timo Werner, a la primera part. Š’albirava un triomf còmode de l’equip de Nagelsmann, però l’expulsió del central Upamecano a prop del descans ha girat la situació. El Leipzig ha jugat amb un home menys durant tota la segona part, fins que, en el temps de descompte, el defensa Christian Strohdiek ha clavat l’empat a un definitiu.

Els altres dos partits han servit per canviar la classificació en la zona de descens, en la qual ha caigut el Fortuna de Düsseldorf, després d’empatar a casa contra el Hoffenheim. El Magúncia ha estat l’altre cara de la moneda: ha sortit del descens aprofitant els tres punts que ha sumat en la seva victòria a Frankfurt, davant l’Eintracht.