Internacional

Schreuder, destituït al Hoffenheim

Bundesliga. Les desavinences amb el director esportiu han provocat l’adéu del tècnic a falta de quatre partits per acabar la lliga

La mala maror en el si del club i la classificació de l’equip –fora dels llocs de competició europea– han forçat la destitució d’Alfred Schreuder i el seu cos tècnic del Hoffenheim.

“Desafortunadament no hem pogut acordar un camí comú pel futur de l’equip. Lamento el desenllaç però és normal tenir opinions diferents en els destins professionals”, ha declarat el director esportiu, Alexander Rosen: “Teníem opinions diferents de manera que l’acord no tenia sentit”. Schreuder tenia dos anys de contracte encara però la gerència no estava contenta amb el camí de l’equip que en les quatre últimes jornades no havia perdut (2 victòries i 2 empats) però en la taula es mantenia fora dels llocs europeus. “Des del principi, sabia que aquesta feina al Hoffenheim era un desafiament. Treballar aquí ha estat un plaer. El club m’ha donat l’oportunitat de treballar a la Bundesliga”, ha dit l’entrenador..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)