Internacional

La justícia francesa deixa sense efecte els descensos

Ligue 1. El consell d’estat valida el final de lliga al futbol professional del país però deixa l’Amiens i el Toulouse a la primera divisió, de manera que el curs vinent hi haurà 22 equips

El màxim tribunal administratiu a França ha validat el final de la lliga a la Ligue 1 però ha deixat sense efecte els descensos de l’Amiens i el Toulouse i obligarà a la primera divisió a tenir 22 equips la propera temporada. D’aquesta manera, la Justícia no ha atès el recurs del Lió que s’ha quedat fora de les posicions europees i que volia que la lliga es reprengués. En canvi, sí que ha donat la raó a l’Amiens i el Toulouse que havien sol·licitat ser admesos en la primera divisió el curs vinent.

El Lió havia posat com a exemple els casos d’Espanya i Itàlia al·legant que la lliga es va precipitar a l’hora de donar per acabada la competició però el tribunal ha determinat que hi havia una base legal en la decisió. A més, dona per bona la classificació determinada pel número de punts que tenia cada equip dividit pel número de partits disputats ja que no tots els equips havien jugat les mateixes jornades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)