Internacional

Un autogol de Miranda evita el triomf del Schalke davant el Bayer (1-1)

Bundesliga. El lateral cedit pel Barça ha estat protagonista d’una desgraciada jugada en el minut 81, que ha permès empatar a l’equip de Leverkusen

Semblava que la ratxa desastrosa del Schalke s’havia acabat, però un gol en pròpia porta de Juan Miranda, el lateral esquerre cedit pel FC Barcelona a l’equip de Gelsenkirchen, ho ha evitat i ha donat un punt al Bayer Leverkusen (1-1), que s’instal·la a la quarta plaça a falta de tres jornades per al final de la Bundesliga.

El Schalke no ha guanyat des que va tornar el futbol després de l’aturada per la Covid-19. Avui, l’equip de David Wagner s’ha avançat en l’inici de la segona part: el central del Bayer Edmond Tapsoba ha tocat la pilota amb la mà a dins de l’àrea i l’àrbitre, després de revisar l’acció, ha xiulat un penal que ha transformat Daniel Caligiuri. A nou minuts del final, però, una passada a l’àrea del brasiler Wendell ha estat interceptada per Miranda amb tanta mala sort que ha portat la pilota al fons de la xarxa de la seva porteria.

En l’altre partit de la jornada d’avui a Alemanya, el Magúncia ha caigut, a casa, davant el Augsburg, gràcies a un gol de Florian Niederlechner en el primer minut.