Més futbol

Casillas no es presentarà a les eleccions

Futbol. L’exporter renuncia a la possibilitat de presidir la federació espanyola de futbol en considerar que no tindrà un “procés just, transparent i realment participatiu”

Iker Casillas no presidirà la Federació espanyola de futbol (FEF). Com a mínim de moment, despés que l’exporter hagi confirmat a través d’un comunicat que renuncia a la candidatura que encapçalava amb l’objectiu de reemplaçar Luis Rubiales al capdavant de l’organisme. Ara, tot apunta a que l’actual mandatari serà reescollit el proper 17 d’agost en uns comicis que allargaran el seu mandat quatre anys més. Amb la voluntat de “sumar i no dividir en un moment en què el futbol i la societat ho necessiten”, Casillas ha apuntat el fet de no poder gaudir d’un procés “just, transparent i realment participatiu”, un dels motius per no presentar-se a uns comicis que han estat anticipats amb permís del Consejo Superior de Deportes. Tot i la seva renúncia a curt termini, l’exfutbolista del Real Madrid també ha volgut deixar clar que no tanca la porta a intentar presidir el futbol espanyol en un futur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)