Internacional

Agüero, afectat del menisc, s’operarà per arribar a la Champions

Premier League. El davanter del Manchester City es va lesionar contra el Burnley i viatjarà a Barcelona per tractar-se la lesió

Sergio Agüero viatjarà a Barcelona en les properes hores per tractar-se la lesió en el menisc que es va fer ahir en el partit contra el Burnley. El jugador va haver de ser substituït i el City ha confirmat una lesió que, en teoria, no l’ha d’impedir jugar la Champions malgrat que es perdrà el que queda de temporada perquè haurà de ser operat.

“Se li ha encallat el genoll que ja tenia afectat durant la setmana. És el menisc. Calculo que el dijous o el divendres l’operaran a Barcelona, on li van fer l’última vegada”, va declarar el pare del jugador a Ràdio La Red. El doctor Ramon Cugat estarà al capdavant de la intervenció. “Ell diu que és el menisc perquè si no el genoll li ballaria, per tant no és una lesió més greu. Els metges ja sabien que en qualsevol moment li podria passar perquè tenia dolors als genolls des de fa temps”. Al mateix temps, el pare d’Agüero va manifestar les intencions del davanter: “Després de l’operació estarà cinc o sis dies a Barcelona i tornarà a Manchester per la recuperació. Diu que ho vol fer ara per arribar a la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)