1a divisió

Sangalli, operat del genoll, no jugarà fins 2021

1a divisió. El jugador de la Real es va lesionar durant els entrenaments previs a la represa de la lliga

El migcampista de la Real Sociedad Luca Sangalli ha estat intervingut avui del genoll esquerre i estarà de baixa aproximadament sis mesos, de manera que no podrà jugar fins a 2021. En els entrenaments previs a la represa de la lliga, Sangalli va patir una “luxació rotular amb trencament de retinacle medial i lesió cartilaginosa en la ròtula del seu genoll esquerre”, segons el comunicat mèdic que ha fet públic el club basc.

Aquesta temporada el futbolista donostiarra havia jugat onze partits, cinc d’ells com a titular. L’octubre de 2018, Luca Sangalli va ser notícia per patir un ictus lleu que el va mantenir apartat de la competició diverses setmanes, del qual es va recuperar perfectament.

La Real Sociedad no està tenint sort després de l’aturada de la lliga. A més de Sangalli, ha perdut Ander Guevara, Ander Barrenetxea i al seu capità Asier Illarramendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)